Više aktivan manje pasivan – Civitas Sacra
hr en

Više aktivan manje pasivan

„Više aktivan manje pasivan” naziv je izložbe koja je otvorena 1.lipnja 2023. u galeriji za povremene izložbe unutar Interpretacijskog centra čiji su autori učenici Tehničke škole Šibenik i Medicinske škole Šibenik pod mentorstvom profesorice Marine Galić i psihologice Željke Turčinov Skroza.

Ovom izložbom učenici su željeli osvijestiti važnost komunikacije i zajedničkih aktivnosti u obitelji, te potaknuti na pozitivno djelovanje unutar vlastite obitelji uvažavajući svakog člana. Izložba se sastoji od edukativnih plakata i postera, te fotografija koje su prikaz održanih radionica s roditeljima. Na sredini izložbenog prostora nalazi se drvo želja i rasta, što simbolizira rast djeteta u obitelji i želju roditelja da njihov odgoj bude plodonosan. Cijelim prostorom dominiraju leptiri kao ljepota međuljudskih odnosa i lepršavost adolescentskog razdoblja. Posjetitelji imaju priliku u tišini i ljepoti radova sjesti i razmišljati o obitelji, komunikaciji i važnosti međuljudskih odnosa.

Izložba ostaje otvorena do 11. lipnja, a ulaz je slobodan.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu