UNESCO4ALL tour – Civitas Sacra
hr en

UNESCO4ALL tour

Proteklog tjedna, točnije 19. prosinca 2019. godine, djelatnici Interpretacijskog centra sudjelovali su na poludnevnoj edukaciji u okviru EU projekta UNESCO4ALL TOUR koju je održao Tiflološki muzej iz Zagreba.

U okviru radionice pod nazivom ”Pristupačni turizam za slijepe” predstavljen je sam projekt te šibenska katedrala sv. Jakova kao jedan od četiri UNESCO spomenika kulture koji su uključeni u projekt.

Projekt je predstavila mr.sc. Željka Bosnar Salihagić, ravnateljica tiflološkog muzeja dok je o šibenskoj katedrali govorila povjesničarka umjetnosti Ileana Kurtović.
Viša kustosica, Nina Sivec održala je praktičnu radionicu o pristupačnom turizmu za slijepe u kojoj su svi sudionici mogli naučiti kako prilagoditi svoje usluge osobama oštećenog vida.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu