UNESCO World Tourism Event – Civitas Sacra
hr en

UNESCO World Tourism Event

Nakon Asiza, Padove i Siene, ”World Tourism Event for Unesco Sites” ove godine održava se u glavnom talijanskom gradu Rimu od 26. do 28. rujna.

Svake godine više od 120 UNESCO-vih mjesta sudjeluje na svjetskom turističkom događaju kako bi promovirali svjesniji i odgovorniji kulturni turizam.

Cilj manifestacije nije samo promocija i pružanje vidljivosti gradovima i mjestima UNESCO-a, već i pružanje prilika za razmišljanje i raspravu o turističkim politikama, počevši od brenda UNESCO. Italija s 54 mjesta, zemlja je s najvećim brojem na UNESCO-vom popisu svjetske baštine.

Na UNESCO-voj listi je i katedrala sv. Jakova koju interpretira naš Centar – ”Civitas Sacra”.

”The World Tourism Event” organizira ”M&C Marketing Consulting”, a sponzoriraju: Association of UNESCO Italian Heritage Sites and Cities, MIBAC, talijanski odbor UNESCO-a uz potporu ENIT-a.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu