Predstavljanje knjige – Civitas Sacra
hr en

Predstavljanje knjige

Turistička zajednica Šibenik, Civitas Sacra – Interpretacijski centar katedrale sv. Jakova i Bratovština svetog Jakova Hrvatska vas poziva na promociju knjige “Moj Put – Camino” autorice Irene Kovačić koja će se održati u našem Interpretacijskom centru u utorak, 12. ožujka 2024., s početkom u 11:00 sati.

Irena Kovačić, hrabra hodočasnica i autorica, krenula je 2019. godine na putovanje od 800 kilometara duž Camino de Santiago, putem poznatijem kao francuska ruta. Nakon godinu dana, odlučila je podijeliti svoje nezaboravno iskustvo kroz svoj putopis nazvan “Moj put Camino”. U ovom inspirativnom djelu, opisuje svoje 31-dnevno putovanje za koje se temeljito pripremala, dijeleći svoje doživljaje, pripreme, donesene odluke te duboka razmišljanja.
Ovo četvrto izdanje knjige Irene Kovačić svjedoči o njezinom iznimnom talentu te inspirativnoj prirodi, kulturi i nasljeđu koja služi kao poticaj i motivacija budućim hodočasnicima.

Irena kao aktivna članica Bratovštine svetog Jakova Hrvatska promiče Camino s posebnim naglaskom na Camino Croatia put kojeg je dio i Camino Šibenik.

Dođite i upoznajte se s Caminom. Budite i vi dio ove prekrasne priče o kojima će svjedočiti naraštaji kojima ćemo ove hodočasničke staze ostaviti u naslijeđe – poziva Irena.

Camino Šibenik projekt je realiziran u suradnji TZ grada Šibenika i Bratovštine sv. Jakova službenog hrvatskog predstavnika u središnjoj i najstarijoj Camino instituciji – Nadbratovštini sv. Jakova u Španjolskoj, uz potporu TZ Marina, TZ Rogoznica, TZ Primoštena i TZ Vodica.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu