Predstavljanje knjige – Civitas Sacra
hr en

Predstavljanje knjige

U utorak, 14. siječnja 2020. godine, u Interpretacijskom centru “Civitas Sacra”, s početkom u 18h održat će se predstavljanje knjige “Kraljičin izbor“.

Riječ je o povijesnom romanu zasnovanom na autoričinoj interpretaciji povijesno utvrđenih činjenica o posljednjoj bosanskoj kraljici Mari Tomašević.
Spisateljica nas vodi kroz razdoblje nestanka Bosanskog kraljevstva, od 1463. godine do posljednjih poznatih godina života kraljice Mare. Literarno putovanje u 47 poglavlja odvija se od prijestolnih bosanskih gradova do Dubrovnika, Šibenika, Venecije, a uz nju je mnoštvo živopisnih likova, onih povijesno utvrđenih i onih iz autoričinog registra izmaštanih književnih biografija.

Predstavljači: Zdenka Bilušić, predsjednica Ogranka Matice hrvatske u
Šibeniku i autorica, Božena Volić.

Ulaz je slobodan.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu