Otvorena vrata EU projekata – Civitas Sacra
hr en

Otvorena vrata EU projekata

U subotu, 1. srpnja 2023. godine Republika Hrvatska obilježava desetu godišnjicu ulaska u Europsku uniju.

Tijekom desetljeća korištenja EU fondova u Republici Hrvatskoj realizirani su brojni projekti i ostvareni su značajni uspjesi.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao središnje tijelo državne uprave za provedbu EU fondova potiče nas da obilježimo ovu značajnu obljetnicu na način da otvorimo svoja vrata zainteresiranim građanima kao jedan od korisnika koji su uspješno proveli projekt sufinanciran iz fondova Europske unije.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u našem događanju ”Otvorena vrata EU projekata” – ”Civitas Sacra – vrata u europsku kulturnu baštinu” kroz koji ćemo im omogućiti ogranizirano besplatno vođenje kroz postav.
Obilaskom postava posjetitelji će se moći upoznati sa samim projektom, te saznati sve o vremenu i ljudima koji su sudjelovali u priči oko gradnje katedrale, njenog utjecaja na grad Šibenik i njegove stanovnike, te zašto je uopće došlo od otvaranja Interpretacijskog centra katedrale sv. Jakova i kakva je njegova uloga danas u društvu.

Vođenje kroz postav bit će omogućeno u dva termina:
– petak, 30. srpnja: 17-19h za djecu
– subota, 01. srpnja: 10-12h za odrasle

Broj sudionika je ograničen, a dolazak je potrebno najaviti na email: info@civitassacra.hr.

Vidimo se!

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu