Otvorena izložba: Ljubav je smisao života – Civitas Sacra
hr en

Otvorena izložba: Ljubav je smisao života

”Ljubav je smisao života” naziv je izložbe koja je otvorena 4. veljače 2021. godine u galeriji za povremene izložbe unutar Interpretacijskog centra čiji su autori učenici Tehničke škole Šibenik pod mentorstvom vjeroučiteljice Marine Galić.

Ovom izložbom, učenici su željeli obilježiti Međunarodni dan života kojeg je proglasila Opća skupština UN-a 1948., a koji se u Hrvatskoj obilježava od 1996. godine kada je Hrvatska biskupska konferencija odredila 1. nedjelju u veljači kao ”Dan života”.

Izložba se sastoji od fotografija i crteža, te foto uređaja – od onih najstarijih do mobitela kao novo sredstvo fotografiranja. Fotografijama su učenici prikazali kako oni vide ljubav u životu – prema bližnjemu, prirodi, talentima i Bogu, dok crteži prikazuju sve faze života, od nastanka do faze osamostaljenja.

Pored fotografija i crteža nalaze se i prigodne misli i citati, a svaki posjetitelj nakon razgledavanja ima mogućnost napisati što je za njega smisao života.

Izložba ostaje otvorena do 9. veljače, a ulaz je slobodan.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu