Najava izložbe – Civitas Sacra
hr en

Najava izložbe

Novo izdanje izložbe ”Hrvatski sveci i blaženici​ u našem narodu​”, koju je ove godine realizirala akademska umjetnica Iris Mihatov Miočić bit će svečano otvorena u galeriji ”Sv. Nikole Tavelića” unutar Interpretacijskog centra ”Civitas sacra” u četvrtak 28. srpnja s početkom u 19h.

Iris Mihatov Miočić rođena je u Zadru 1983. godine, gdje je završila Osnovnu školu i Opću gimnaziju. Godine 2001. upisala je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, smjer slikarstvo, a 2005. godine diplomirala je u klasi profesora Igora Rončevića. Bavi se sakralnim slikarstvom i ilustracijama za djecu, te je izlagala na nizu skupnih i samostalnih izložbi. Sudjelovala je na brojnim aukcijama humanitarnog karaktera i likovnim kolonijama.

Ovo je četvrti put da izložba na temu hrvatskih duhovnih velikana dolazi u Šibenik u organizaciji Nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovcu, a dio je velikog​a​ istoimenog projekta koji već četrnaestu godinu svekoliku hrvatsku javnost podsjeća na neprocjenjivo duhovno bogatstvo koje naš narod ima u svojim Božjim ugodnicima.

Izložba ostaje otvorena do kraja kolovoza ove godine, a ulaz je besplatan.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu