Mjesec hrvatskog turizma – Civitas Sacra
hr en

Mjesec hrvatskog turizma

Mjesec hrvatskog turizma akcija je Ministarstva turizma i sporta, te Hrvatske turističke zajednice kojom se u terminu od 1.10.2021. do 31.10.2021. omogućuje svim zainteresiranim građanima da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske uz značajne uštede.

Interpretacijski centar katedrale sv. Jakova ”Civitas Sacra” sudjelovat će u ovoj promotivnoj akciji te će omogućiti zainteresiranim posjetiteljima da posjete stalni postav po cijenama sniženim za 50%.
Nudimo popust na ulaznice za sljedeće kategorije:
– za odrasle osobe 30,00 kn, dok je redovna cijena 60,00 kn (popust 50%)
– za studente 15,00 kn, dok je redovna cijena 30,00 kn (popust 50%)

Ulaz je besplatan za osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 7 godina, turističke vodiče te pratitelje organiziranih grupa, dok cijena ulaznice za školarce (osnovna i srednja škola) ostaje nepromijenjena te i dalje iznosi 10,00kn.

Posjetite nas te na tri etaže moderno opremljenog Centra unutar srednjovjekovne palače Galbiani u samom srcu starog grada Šibenika, tek stotinjak metara od UNESCO-vog bisera i uz mnoštvo interaktivnog sadržaja saznajte sve o gradnji i značenju šibenske katedrale te povijesti grada i biskupije.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu