Međužupanijski stručni skup – Civitas Sacra
hr en

Međužupanijski stručni skup

U ponedjeljak, 13. srpnja, Interpretacijski centar ”Civitas Sacra” bio je domaćin Međužupanijskog stručnog skupa za učitelje i nastavnike likovno-umjetničkog područja na temu Interpretacija sakralne baštine i katedrale sv. Jakova u kontekstu europskog nasljeđa: ”Kulturna baština i njena primjena u dizajnu i umjetnosti”.

Sudionici su imali bogat program tijekom čitavog dana: predavanja, projekcije dokumentarnih filmova te obilazak katedrale i Centra gdje su uz stručno vodstvo upoznali katedralu na zanimljiv i interaktivan način.

Nakon stručnog vodstva i obilaska učitelji i nastavnici, sudjelovali su u likovnim radionicama izrade ilustracije i suvenira – šalice s motivom vizualnog identiteta Interpretacijskog centra.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu