Najava izložbe – Civitas Sacra
hr en

Najava izložbe

Pravo na život zagarantirano je ”Općom deklaracijom o pravima čovjeka”. Prvi je to sveobuhvatni instrument zaštite ljudskih prava, proglašen od strane jedne opće međunarodne organizacije, Ujedinjenih naroda. Proglasila ju je Opća skupština UN još 1948. godine.

U Hrvatskoj se Međunarodni dan prava na život obilježava od 1996. godine, a iste je godine Hrvatska biskupska konferencija za obilježavanje Dana života odredila prvu nedjelju u veljači.

Tehnička škola Šibenik izložbom ”Ljubav je smisao života” obilježit će Međunarodni dan života u galeriji za povremene izložbe ”Sv. Nikole Tavelića” koja se nalazi na samom ulazu u Interpretacijski centar ”Civitas Sacra” u razdoblju od 4.- 9. veljače 2021. godine.

Pogledom na fotografije učenika otkrijte tko je njihov bližnji, njihove talente i kako kroz objektiv vide ljubav prema životu, talentima, prirodi…

Ulaz je slobodan.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu