Kostim i/ili skulptura – Civitas Sacra
hr en

Kostim i/ili skulptura

U nedjelju 20. lipnja, u prostoru galerije sv. Nikole Tavelića u sklopu Interpretacijskog centra ”Civitas Sacra”, otvorena je izložba pod nazivom ”Kostim i/ili skulptura” kostimografkinje i vizualne umjetnice Ivane Bakal.

Izložbom su obuhvaćeni njezini kazališni kostimi i napose njezina istraživanja kostima izvan konteksta klasične kazališne predstave, u nekazališnim, galerijskim i/ili otvorenim prostorima, posebice u okviru dramaturških i izvedbenih potencijala kostima kao središta ili ishodišta izvedbe u cjelini. Kombinirajući odbačene ili uporabne predmete i neobične, reciklirane i ekološke materijale s tradicionalnim formama autorica istražuje mogućnost kostima da stvara značenje, atmosferu i likove.

Izložba je dio programa 61. Međunarodnog dječjeg festivala Šibenik, a ostaje otvorena do 3. srpnja.
Ulaz je slobodan.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu