Izložba: 𝘈𝘳𝘮𝘢 𝘊𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪 – Civitas Sacra
hr en

Izložba: 𝘈𝘳𝘮𝘢 𝘊𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪

Prva samostalna izložba u Šibeniku mladog umjetnika grafičara i slikara Matka Antolčića pod nazivom 𝘈𝘳𝘮𝘢 𝘊𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪.

Svečano otvorenje izložbe bit će održano u subotu 29. kolovoza u galeriji ”Sv. Nikole Tavelića” unutar Centra, s početkom u 20:00 sati.

Na otvaranju izložbe govoriti će prof. Franko Ćorić, docent na odsjeku za povijest umjetnosti pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te fra Ivan Bradarić gvardijan i rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta sv. Nikole Tavelića u Šibeniku.

Izložba je prodajnog i humanitarnog karaktera jer će autor dio prikupljenih sredstava donirati udruzi Betlehem Šibenik koja se brine o trudnicama i samohranim majkama s djecom, a osim o njima brine i o obiteljima s više djece koji nisu u mogućnosti financijski zadovoljiti svoje potrebe jer je glavni cilj udruge promovirati svijesti da se svatko začeto dijete ima pravo i roditi.

Ulaz je slobodan, a izložbu možete razgledati do 15. rujna.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu