Dani biskupa Srećka Badurine 2019. – Civitas Sacra
hr en

Dani biskupa Srećka Badurine 2019.

Ovogodišnji program manifestacije ”Dani biskupa Srećka Badurine”, osim u šibenskoj katedrali sv. Jakova, održan je i u prostoru multimedijalne dvorane sv. Mihovila unutar Interpretacijskog centra ”Civitas Sacra”.

Prvog dana manifestacije, 15. rujna, publika je imala priliku poslušati razgovor sa Željkom Pervanom na temu ”Život na zemlji”, a program su otvorili i pjesmom uveličali Pivači sv. Jakova.

Sljedećeg dana na rasporedu je bila glazbeno – humoristična monodrama ”Kako glumiti normalnog čovjeka”. Riječ je o autobiografskoj predstavi autora i izvođača Maria Filipia, stopostotnog ratnog vojnog invalida i hrvatskog dragovoljca, koji unatoč životu sa dvije proteze život promatra s vedre strane.

Oba dana manifestcije bila su jako dobro posjećena, a publika je svoje zadovoljstvo pokazala nagradivši izvođače snažnim aplauzom.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu