Camino od Osijeka predstavljen šibenskoj publici – Civitas Sacra
hr en

Camino od Osijeka predstavljen šibenskoj publici

”Camino od Osijeka do Santiaga de Compostele – više od 3300 kilometara čiste ljubavi” naziv je knjige koja je u utorak 23. travnja predstavljena u multimedijalnoj dvorani Centra.

Na 416 stranica i sa 725 fotografija, autori Biljana Brdar i Ivica Miložić – Miže, donose priču o svom Putu, o hodočašću od Osijeka do Santiaga de Compostele, europskom mrežom Puteva sv. Jakova – Camino de Santiago.

Pješačeći 107 dana kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju, Francusku i Španjolsku ishodali su svoj Put života na kojem su svakodnevno doživljavali fascinantne stvari, susretali ljude različitih profila i životnih priča, uživali u predivnim pejzažima.. Na putu je znalo biti i manjih nedaća koje su sastavni dio ovako velikog putovanja, ali sve se u hodu rješavalo, kako kažu autori: ”Gdje zakaže čovjek neće zakazati Bog”.

Dolaskom u Santiago, Biljana i Ivica nastavljaju do Finisterre i Muxie gdje završavaju svoj Put nakon ukupno 111 dana i 3333 prehodanih kilometara.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu