Afterwork radionice – Civitas Sacra
hr en

Afterwork radionice

U srijedu, 12.5.2021., s početkom u 18 sati održat će se prva od ukupno 7 afterwork radionica unutar ciklusa radionica u organizaciji Centra za razvoj obiteljskog smještaja.

Ovogodišnja sezona Afterwork radionica započinje s popularnom tematikom o situaciji uzrokovanoj korona krizom, u kojoj se našao cjelokupan turistički sektor pa tako i mali iznajmljivači.
Radionice su namijenjene svim iznajmljivačima koji žele biti u toku s novim trendovima i tako unaprijediti poslovanje svog obiteljskog smještaja.

PITANJA:
– Kako komunicirati i pregovarati s gostom u vrijeme pandemije?
– Kako se pripremiti na last minute rezervacije?
– Kako postaviti pravila otkazivanja?
– Zašto preuzeti oznaku Stay Safe in Croatia?
– Što u slučaju zatvaranja granica?
– U kojim slučajevima vratiti novac gostu i/ili izdati voucher?
– Kako držati distancu, a ostati #superdomaćin?
Odgovore na ova i povezana pitanja saznajte u ugodnoj afterwork atmosferi uz kolege iznajmljivače obiteljskog smještaja.

PREDAVAČ: Ankica Ćaleta, struč. spec. oec., iznajmljivačica obiteljskog smještaja, autorica knjige Obiteljski smještaj #superdomaćin i vlasnica agencije za iznajmljivanje kuća za odmor.

PRIJAVA
Obavezne prijave za radionice na sljedećem linku:
https://obiteljskismjestaj.hr/predavanja
Klikom na „PRIJAVI SE“ otvara se obrazac za prijavu na radionicu. U obrascu se možete prijaviti na jednu ili na kompletan ciklus radionica (6+1 GRATIS).
Broj mjesta je ograničen.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (engl. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.U redu